Kontakt

t: +386 5 73 11 411 Naroči pregled

Odgovorna oseba za naročanje:

Elizabeta Nabergoj , dr.med., spec. spl. med.

t: +386 5 73 11 411

Naslov

Zdravstveni dom Sežana
Partizanska cesta 24
6210 Sežana

Prikaži pot na zemljevidu

Namig za lokacijo:

Vstop iz Partizanske ceste ali iz parkirišča za Zdravstvenim domom.

Ordinacijski čas in drugi termini

Ambulanta bo izjemoma delala popoldne dne: 08.12.2023

 

Ambulanta bo ZAPRTA: 01.12.2023 TER 27.12-29.12.2023

Ta čas nas nadomešča ambulanta dr. Jurančiča ter urgentni zdravnik po razporedu za nujne in neodložljive stvari.

 V NAŠI ODSOTNOSTI, ODDAJTE NAROČILO ZA RECEPTE TER NAPOTNICE PREKO SPLETA, V AMBULANTO DR. JURANČIČ,KI NAS TUDI NADOMEŠČA.

S 01.05.2023 se urnik ambulante spremeni iz 2x tedensko popoldne, na 1x tedensko in sicer delamo le ob PONEDELJKIH POPOLDNE!

TERMINI ZA NAROČANJE SO ODPRTI.

Za pregled pri zdravnici se je potrebno predhodno naročiti, razen v primeru nujnih stanj, akutnih obolenj ali poškodb. Naročite se lahko preko gospodarja zdravja, telefonsko, osebno ali po pošti.

ODSOTNOST IZ DELA ZARADI BOLEZNI SE UREJA LE TELEFONSKO ALI OSEBNO! Takšni staleži oddani preko gospodarja zdravja bodo zavrnjeni! Bolniško odsotnost morate sporočiti po telefonu ali osebno (za specialistične preglede lahko preko gospodarja zdravja s priloženim izvidom!) najkasneje v roku 3 dni (v skladu z 232 členom pravil ZZZS).

Pri oddajanju bolniških staležev za specialistične preglede OBVEZNO priložite še izvid ali potrdilo specialista! Bolniško oddajajte sproti, ne na koncu meseca! 

Preveze ran in drugi diagnostično terapevtski postopki (aplikacija injekcij, snemanje EKG,...) se v popoldanskem urniku izvajajo po 16h.

ZA VSA CEPLJENJA SE JE POTREBNO PREDHODNO NAROČITI!     

PROTI GRIPI SE LAHKO CEPITE V ČASU AMBULANTE S PREDHODNO NAJAVO. ZA CEPLJENJE MORATE BITI ZDRAVI.

CEPLJENJE PROTI COVIDU BO POTEKALO 1X MESEČNO, BREZ NAROČANJA. V DECEMBRU BO POTEKALO V SREDO 06.12.2023 15-16.30 V AMBULANTI DR. RAUBERJA. 

ZDRAVIL MORATE VEDNO IMETI V REZERVI VSAJ ZA EN TEDEN.

ČE SE VAM  NE TAKOJ JAVIMO NA TELEFON, POKLIČITE VEČKRAT, SAJ MEDICINSKA SESTRA POLEG ADMINISTRATIVNIH DEL OPRAVLJA TUDI TEHNIČNO DIAGNOSTIČNE POSTOPKE.HVALA ZA RAZUMEVANJE