Zdravstveni dom Sežana

Zobozdravstvo

Nazaj  

 

OBVESTILO

ZOBOZDRAVSTVENO DEŽURSTVO SE IZVAJA OB SOBOTAH,  NEDELJAH IN PRAZNIKIH V OBMOČNI ENOTI ZZZS OE KOPER: v Zdravstvenem domu KOPER, Dellavallejeva ulica 3, od 8. do 12. ure, tel. št:  05 66-47-399.

 

 Zobozdravstvena nujna medicinska pomoč je izvajanje nujnih ukrepov zobozdravnika in zdravstvenih delavcev ter zdravstvenih sodelavcev, ki so zaradi poškodb, močnejših krvavitev, infekcij in hudih stalnih bolečin v področju ustne votline in zob potrebni za preprečitev nepopravljivega in hudega poslabšanja zdravstvenega stanja.

 V primeru nujnih stanj, če vaš zobozdravnik ne dela, se od PONEDELJKA do PETKA, po predhodni telefonski najavi, lahko zglasite v eni od sledečih ambulant:

ponedeljek : Zobna ambulanta Komen, Zobna ambulanta Dutovlje

torek: Zobna ambulanta Divača, Šolska zobna ambzulanta Sežana

sreda: Šolska zobna ambulanta Hrpelje, Zobna ambulanta Sežana 2

četrtek: Zobna ambulanta Dutovlje, Šolska zobna ambulanta Sežana

petek: Zobna ambulanta sežana 1-dopoldan; popoldan-po razporedu petkovih delovnih popoldnevov

Ker je urnik formiran vnaprej, lahko pride do sprememb. Prosimo, če lahko predhodno pokličete v ambulanto oz. so vam za informacije na voljo na tel. št. 05/7311-400.

Med prazniki in obdobji dopustov velja poseben urnik, ki ga objavimo na tej spletni strani.

 DELO V ČASU KROMPIRJEVIH POČITNIC:

V ponedeljek, 30.10.2017, bo za nujne primere delala Šolska zobna ambulanta Divača od 7. do 12.ure, v četrtek in petek pa Zobna ambulanta 1 in Šolska zobna ambulanta Divača.

 

 

 

 

 

 
 

 
Zdravstveni dom Sežana  © 2012/17 ZD Sežana -   Produkcija Digital iN